Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Surfa på mobilen


Trots att Opera Mobile är storebror och betydligt mer erfaren är den kaxige lillebror Opera Mini att föredra ganska många gånger.
Opera Mini har en funktion som jag saknar från Mobile-versionen, nämligen att sidorna skalas ner och anpassas för mobiltelefonen på Operas server innan. Det gör att det går vansinnigt mycket snabbare att surfa och att sidorna ser ofta bättre ut, samtidigt håller det nere mängden datatrafik. Dessutom kan man snabbt zooma fram och tillbaks i sidan vilket ger en bra översikt och dessutom fungerar touchscreen.
I Windows mobile så kan du köra Opera mini genom en javaemulator, du hittar programmet här: Opera mini

En kommentar till Surfa på mobilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: