Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nu har jag valt abonnemang…

Jag har haft ett problem, nej tre problem… Jag har den senaste tiden släpat runt på inte mindre än tre stycken mobiler. När jag sagt att jag måste hem och ladda batterierna, ja då har jag menat det bokstavligt. Situationen har blivit ohållbar och det krävdes någon form av åtgärd.

Jag behövde ett fastpris-abonnemang, som kunde ersätta alla mina abonnemang. Idag har jag Telenor, Tele2 och Tre som operatörer.
Två skall bort.

Enligt Telenors kundtjänst så kostar Fast pris hos dem 599:-, då ingår inte surf. Enligt dem skulle det kosta 199:- per månad att få fri surf från mobilen, eller 15 kronor per megabyte men max 19:- per dag, om jag har ställt in mobilen rätt.

Fast pris kostar 599:- på Tre, surf ingår inte.

Det gjorde det inte hos Tele2 heller, men där är månadsavgiften 499:-.

Men eftersom jag tycker det är kul att förhandla med säljarna så gick jag runt och pratade med dem. Det visade sig vara värdelöst att prata med säljare i butiken.

Ja såvida du inte ville ha en ny telefon, men vill du bara teckna ett abonnemang och få det billigare är du chanslös. Jag gjorde dock ett försök hos Tre via telefon, vilket efter en stund gav mig 20 procent rabatt på deras fasta pris.

Okej, det är bara 20 spänn billigare än Tele2, men det känns mycket bättre när jag har fått argumentera till mig en bättre deal än vad de erbjuder på pappret.

Fri surf kostade 90:- per månad för en gigabyte data, vilket borde räcka för att surfa från mobiltelefonen.

Under en övergångsperiod så kommer jag att ha kvar alla tre telefonnummer, sedan är det 0735-296921 som gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: