Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Verklighetens "Rain Man" blev tillsammans med Tom Cruise

Daniel Tammet, som har Aspergers syndrom och Savant syndrom, där det sistnämnda gör att man har vissa fenomenala förmågor. Det finns ungefär 50 – 100 savanter som befinner sig på denna nivå. Daniel Tammets förmåga är att han lär sig ett nytt språk på ungefär en vecka och kan räkna upp 20.000 decimaler i Pi. Expressen uppmärksammar i en artikel att han är i Sverige och efter tre dagar redan läser svenska tidningar och böcker. Vad Tammet anser om Expressen framgår dock inte i artikeln.
Förvisso är det imponerande men vad jag ser som mest fascinerande är att han har en väldigt snygg pojkvän, Jerome. Vilket innebär att Daniel Tammet har träffat någon som är betydligt mer ovanligare än vad en savant är – nämligen en bög som tycker att intelligens är attraktivt.

2 kommentarer till Verklighetens "Rain Man" blev tillsammans med Tom Cruise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: