Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jenny McCarthy påstår sig ha "botat" sin son från autism

Och detta genom att utesluta mjölk och gluten ur hans kost läser jag i en notis i Aftonbladet. Låter det skumt? Hon hävdar att han fått sin autism genom en vaccination.
– Innan vaccinationen var han kramig, gullig och kelig. Efteråt var det som om någon kom ner och stal honom, säger hon till US Weekly.
Jag vet naturligtvis inte vad hennes son har för problem, men det kan inte vara autism. Funktionshinder som räknas till autismspektrumområdet är medfödda och inte förvärvade. Jag vet att det pågått en debatt i USA om detta, där deras vaccin tydligen innehöll kvicksilver som numera är borttaget.
Det sistnämnda låter naturligtvis vettigt, kvicksilver är skadligt, både för kroppen och miljön, men det orsakar inte autism.
Jenny McCarthy uppger att hennes son Evan kom ut ur sitt skal när han såg en tecknad serie på tv.
– Jag hörde honom skratta. Jag hoppade upp på sängen och började skrika, säger hon.
Idag ger hon sonen en kost utan vete- och mjölkprodukter.
– Jag tecknade ett avtal med Gud. Jag sa, ”Om du botar min son och visar mig vägen ska jag lära världen hur jag bar mig åt”.

Jag vet inte
om det beror på kosten, det kan ju faktiskt varit så att sonen tyckte att den tecknade serien var rolig och det var därför han skrattade?
Trollhare är inte heller speciellt övertygad om man får tro följande blogginlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: