Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Igår förläste jag och Lotte (vice.ordförande i Attention Gbg) tillsammans först ute i Lundby om hjälpmedel när man har kognitiva svårigheter. Sedan var vi på Fri-/Kriminalvården och föreläste om ADHD.
Det är väldigt kul att komma ut och föreläsa, men samtidigt är det något som tar väldigt mycket energi och jag har varit helt utslagen idag.
Samtidigt känns det väldigt skönt att ha klarat av detta, för jag har varit väldigt nervös över hur jag skulle klara av att ha två föreläsningar, där vardera föreläsning är på två timmar, under samma dag.
Men jag och Lotte klarade av det och vi tyckte båda två att det gick väldigt bra.

Det som jag upplever som mest handikappande med min ADHD är just den låga vakenhetsgraden och hur många timmar som man orkar med att vara aktiv varje dag. Med medicin blir det lite bättre, men jag dippar fortfarande om jag gör för krävande saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: