Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Jag börjar bli galen… Allt är Philips fel!

Jag köpte en Philips wake up light, en kombinerad lampa och väckarklocka i våras, där ljuset tonar upp långsamt. Den har ett fågelljud som startar när den är tänd.
Det här fågelljudet har jag börjat att höra nu hela tiden, det är ungefär som att ha tinnitus fast det är fåglar. Lampan är avstängd, så det är inte den jag hör, och det är natt ute och inga fåglar. Utan det är rent mentalt och det går inte att stänga av…
Ljudet håller på och gör mig smått galen. Om jag hör fåglar ute eller på film så väcker det ett enormt obehag hos mig numera. Jag har dock ännu inte börjat mata de små liven med råttgift.
Var Philips verkligen medvetna om detta när de konstruerade lampan? Eller är det så att på Philips så hatar man kanske småfåglar, till den milda grad att de vill driva människor till vansinne så de tar ut det på småfåglarna i verkliga livet?
Vakna pigg och utvilad som på en sommaräng, påstår Philips i reklamen. Det känns snarare som om jag kommer att vakna på psyket…

3 kommentarer till Jag börjar bli galen… Allt är Philips fel!

 • Tant Vass skriver:

  Varför funkar det inte att lägga in en länk i kommentaren? 🙁
  Försöker igen..
  http://tantvass-april-2006.blogspot.com/2006/08/reklam_115633776269735610.html

  ..usch, nu känner jag mig som den där mysko bulldozerspammarn..

 • Tant Vass skriver:

  Kom på att det är söndag.
  Låtom oss sänka vara huvuden och emottaga välsignelsen..
  http://tantvass-april-2006.blogspot.com/2006/08/reklam_115633776269735610.html
  😉

 • Tant Vass skriver:

  Hahaha, du e rolig 🙂
  Jag har alltid hatat småfåglar, just för att dom piper så förskräckligt speciellt om mornar och dessutom mest på våren.. Råttgift tycker jag låter som en bra ide. Däremot är jag väldigt förtjust i skymningsfågeln koltrastens sobra drill. Den hade jag som sms-signal länge.. Men det ledde till irritabla missförstånd på våren… Hehe, minns en teckning av Larsson. ”Präglingsförsök som slår fel” Bilden föreställde en vetenskapsman som gick sist i ledet efter en rad nykläckta ankungar..
  Nope. Hemma hos mig är det brutalärlighet som gäller! Köpte två fullfärgslysrör för 50kr st, stoppa dom i en akvarieramp som jag monterade över huvudändan av sängen. sen koppla jag till en sketen timer. Det är INTE något behagligt uppvaknande (det finns inga behagliga uppvaknanden) men det har räddat mig från att deppa ihop. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: