Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Skumma kommentarer…

Varifrån kommer dessa skumma kommentarer som länkar till en sida med bulldozrar… Jag har nu slått på ordkontrollen för att slippa från mer av sånt spam. Själv hatar jag ordkontroller där man ska skriva ner bokstäver eller siffror utifrån en bild, det är knappast speciellt ADHD-anpassat.
Jag har varit ganska förskonad från spam på bloggen. Men nu dök det upp tio stycken bara i natt, från samma användare. Så det var lika bra att slå på ordkontrollen.

3 kommentarer till Skumma kommentarer…

 • Jo jag vet att WordPress är väldigt mycket bättre på allt. Men det hjälper inte mig nu, om folk hade sagt det till mig innan så kanske…
  T.ex. så här:
  – Henrik, om du skulle börja blogga så tänkte jag bara säga att det är wordpress som du ska använda. Och blogger är helt ute, använd inte det bara för att dina vänner gör det.

  Men att upplysa om det när jag har ett och ett halvt års inlägg att jag måste starta om på nytt… Vem orkar.

 • Daniel skriver:

  Det coolaste spam-bot-skyddet (och säkert väldigt effektivt) jag sett var ett påstående efter kommentaren: ”Jag är en robot” och sedan svarsalternativen ja/nej där ”ja” var förvalt. Super-enkelt men jättesvårt för en maskin.

  Jag gillar inte helle spambot-skyd eller CAPTCHA som de kallas där det är så tillknycklade bokstäver att man för försöka flera gånger innan man lyckas gissa rätt bokstäver.

 • trollhare skriver:

  wp är bättre på att filtrera bort sånt, deras spamkontroll är väldigt effektiv. Den fångar i genomsnitt fem om dagen för mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: