Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sanna Bråding gör comeback som debattör

På SVT:s program Debatt med Janne Josefsson så nämnde de att Sanna Bråding skrivit ett debattinlägg för att varna för drog- och spritkulturen i kändisvärlden.
Drogerna finns överallt i samhället, det är inget att hymla med skriver Bråding och fortsätter med att konstatera att i förorterna knarkar människor för att de inte har mycket mer att leva för. På innekrogarna knarkar de för att de tror att det är glamour. En “glamour” som försvinner jävligt fort efter att du fastnat i skiten.
Inlägget riktar sig till Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella, med rubriken: “sålla bland inbjudningarna, Isabella”.
Hon deltog också i programmet, Blondinbella alltså, och inte Bråding… Vilket var en fruktansvärt tråkig del i programmet och som knappt var värt att beröra.
Det fanns möjligen en viss komik i att Janne Josefsson ens bemödade sig att ta upp ämnet och försökte pressa henne med inlägg från hennes blogg, där hon ibland skriver om hur mycket hon dricker. Tydligen kan man sjunka lägre än att undersöka rutten köttfärs… Hennes motdebattör Robert Damberg visade sig dock vara en väldigt skärpt och inte minst diplomatisk debattör, sedan när har medieträning blivit ett obligatoriskt ämne på gymnasiet?
Jag läser på hans blogg att han inte var nöjd med inslaget men att han i alla fall är nöjd över att inte spelat med i rollen som de ville och förväntade sig att han skulle spela.
“Moralistisk nykterist får de hitta någon annan som är, jag är hellre realistisk nykterist” skriver Robert Damberg på sin blogg.

3 kommentarer till Sanna Bråding gör comeback som debattör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: