Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Flygplatsen i Sundsvall

Under ett par timmars väntan på Sundsvalls flygplats så lyfte ett plan, knappast den mest spännande flygplatsen att vara på. Det var dessutom så lagom kul att se att det 18:45 gick ett direktflyg till Göteborg, medan vi bokat på sas.se och flög 18:20 till Arlanda för att sedan vidare därifrån till Göteborg. Det flyget var dessutom försenat med en timme innan det lyfte från Arlanda.
Direktflyget skulle ha bokats via Airways, som SAS är ombud för men de bryr sig inte om att redovisa det flyget på sin egen bokningssida, så hur är det tänkt att man ska känna till det?
Att vänta på Arlanda är däremot lite roligare än att vara på flygplatsen i Sundsvall.

6 kommentarer till Flygplatsen i Sundsvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: