Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vuxna med ADHD får ingen hjälp

SVT Rapport uppmärksammar långa kötider för barn och vuxna, exemplet från Sävar där Björkgårdenär dock inte det värsta. Där får vuxna får vänta i ett år, vilket en kommunal politiker i inslaget säger är förfärligt. Jag vet inte vad förfärligt x 3 är, men så ser situationen ut i Göteborg.

2 kommentarer till Vuxna med ADHD får ingen hjälp

  • trollhare skriver:

    Ett år?! Hum… Jag blev prioriterad och det tog 1½ år. Men det var förstås ingen riktig NPU, då hade det tagit längre tid.

    Nu står jag i kö sedan juni för en riktig utredning. Räknar med att ha en diagnos innan vi skriver 2013…

  • Tant Vass skriver:

    Förfärligt x4 för min del (kungälv) plus 10månader (hittills) väntan på medicinering
    🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: