Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Ordning och reda

Nej, inte pappershandeln som finns på NK, som förövrigt har världens sämsta mappar. Utan jag var på MATTON där jag hittade en dokumentfolder med plastfickor och flikar för att förvara papper i, så nu kanske det blir lite ordning på mina dokument. En prislapp på 45:- får ses som ytterst prisvärt för att vara MATTON. Jag köpte två, en svart och en vit.
Jag passade också på att köpa ett nytt olinjerat anteckningsblock från Moleskin med svarta pärmar i formatet A5, det var desto dyrare och gick på 170:-. Som tur är, är jag medlem i föreningen Svensk Form, vilket ger en ganska hygglig rabatt i denna butiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: