Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Nu är valet gjort…

Nu har jag äntligen bestämt mig. De som läser min blogg vet att jag våndats mellan att köpa en Iphone, och i så fall importera en då jag inte vill ha ett abonnemang från Telia. Eller att invänta att SE skulle släppa Xperia X1.
Idag beställde jag hur som helst en SE Xperia X1 från Katching. Slutpriset hamnade på 6558:- inklusive försäkring och frakt, vilket naturligtvis inte är helt gratis.
SE:s högre upplösning på skärmen avgjorde slutligen valet, förvisso är färgdjupet betydligt bättre på Iphone men när du surfar på internet är det faktiskt viktigare att den klarar av att visa mer av sidan än att bilderna ser något bättre ut.
Sedan är det inte helt fel med ett fysiskt tangentbord till mobilen, det är en funktion som jag uppskattat till min HTC Tytn och i synnerhet när du skriver e-mail som tenderar att bli betydligt längre än sms.
Nu är valet avgjort.
Det blev förövrigt en svart modell av Xperia, det var svårt att välja mellan den silverfärgade och den svarta. Dock var det valet inte lika svårt som att välja mellan Iphone eller Xperia.
Förlåt Apple, men jag lovar att detta är den enda gången jag kommer att välja Windows framför Mac Os X.

3 kommentarer till Nu är valet gjort…

 • Jennifer skriver:

  Men hur har du råd då. Är du en sån där produktplaceringsbloggare månntro.

 • Fast jag har ju den verkliga öststatsmobilen just nu; HTC Tytn.
  Tyvärr är ju inte smartphones riktigt lika väldesignade som de andra lurarna. Möjligen med undantag för HTC Touch Diamond.
  Men i jämförelse med P1 och X1 tyckte jag att man fått till X1:an bättre redan från första början.
  Titta på konstruktionen på knapparna med hur de är uppdelade som trianglar.
  Iphone är säkert mer stylish än X1, men ibland måste funktion gå före form.
  Gud jag kan inte tro alla lögner som kommer ur min mun…

 • Tant Vass skriver:

  Du gjorde rätt!
  Men vettu.. jag är lite sur för ditt omdöme “ddr-design” om min petting (P1i), är den där blaffiga grunken så mycket snyggare? bah..
  *fniss* 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: