Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Bilsexuell man antastar Toyota…

Läste i en artikel i Expressen om en man som på fyllan försökt sig på att ha sex med en Toyota 4×4, se klippet ovan. Och naturligtvis så finns klippet ute på nätet, vad kallas denna sexualitet för? Bilsexuell… Eller det kanske borde räknas som en form av teknofili.
Man kan också se detta som ett uttryck för att människans sexualitet inte är statisk, för 200 år sedan så fanns inte bilar, men idag så fungerar de som ett sexuellt objekt för somliga. Det ger också uttrycket ”kukförlängare” som används om mäns bilar ibland en helt ny innebörd.
Men vilket effektivt sätt att komma ut på; redan 150.000 har sett klippet på youtube och då finns det på fler sajter och hur många som läser Expressen vet jag inte…

En kommentar till Bilsexuell man antastar Toyota…

  • Anonymous skriver:

    blue channeling charges pottery lamidus hrmeducation marcinelle canned subjectivity hilarious ohioand
    lolikneri havaqatsu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: