Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag så fick vi veta att nu är kampanjen officiellt över. Ja till Europa och Socialdemokraterna tog ned sina valaffischer med Anna Lindh på, de gapar tomma nu… Jag hade gärna sett att de fått sitta kvar tiden ut, för att påminna om det arbete hon gjort och att hon faktiskt var med och arbetade för detta. Det var så många fina bilder på henne att man kände saknad bara av att se dem. De tomma vita ytorna känns så hårda och kalla. Men av respekt för hennes familj och anhöriga så var det kanske bäst att ta ned dem. Jag vet inte…
Jag kände iofs inte att jag ville dela ut mer material med Anna Lindh på framsidan, det behövde jag inte heller. Idag tömde vi källaren på material som kördes till tippen. Om det kommer att eldas upp så kommer euron redan i höst värma Sverige…
En broschyr med Anna Lindh tog jag med hem, jag kände att jag ville spara den. Idag kom också till kontoret nya fina t-tröjor för slutspurten i kampanjen som vi inte kommer behöva använda. Antagligen var det försent att avbeställa dem.
Jag hoppas verkligen att alla går och röstar nu på söndag för att visa att demokratin och val fortfarande är viktigt i Sverige och att vi inte accepterar sådana här våldsdåd.
I en av våra sista broschyrer säger Anna Lindh följande:
”Jag röstar ja för en tryggare vardag och för visionen att vi tillsammmans med 400 miljoner européer påverkar framtiden.”
Att kasta dem idag kändes verkligen som ett hårt bakslag. Oavsett valresultatet så har vi inom kampanjen kämpat och gjort vårt yttersta. Men det finns omständigheter som vi inte råder över.
2003-09-12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: