Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sony Ericsson Xperia har fått ett releasedatum

Idag meddelade Sony Ericsson att deras första Windows mobile-lur Xperia X1 ska lanseras den 10:e oktober. Telefonen presenterades i februari och det har tagit över ett halvår innan SE klarat av att leverera.
Det är inte små krav som SE har med denna telefon, just nu genomgår företaget något av ett stålbad där de måste säga upp personal. De tappar andelar på marknaden och aktien sjunker som en sten. Xperia ska inte bara rädda rädda Sony Ericssons ekonomiska situation utan förväntas också döda Iphone och flytta upp SE:s marknadspositioner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: