Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag så lade vi kampanjen på is efter attentatet mot Anna Lindh och vi fick gå hem efter att vi stängt valstugan. Jag vet inte om vi kommer jobba imorgon. Jag hoppas att den som gjorde detta inte hade några politiska motiv…
Det får en att tänka till en extra gång på de hot som man inte tagit på allvar under kampanjen, hot från tillsynes helt vanliga människor. Ändå så har jag den senaste tiden kännt väldigt positiva vindar och mindre aggressioner ute på stan, så detta var inte väntat eller det är det väl aldrig.
Personligen så hade jag hoppats på att Anna Lindh skulle bli Sveriges nästa Stadsminister och hon är en av flaggskeppen i Ja-kampanjen. Detta var kanske bland det värsta som kunde hända just nu och många inom kampanjen verkar må dåligt över detta och vi hade krissamtal.
Jag tror inte riktigt att jag förrän flera timmar senare har börjat inse hur illa detta är. Först så var det bara ett skärsår i armen, nu är det ett knivhugg i buken och i bröstet och akut operation och jag kan ändå inte fatta att det har hänt.
På spårvagnen på väg hem så såg jag flera affischer med en leende Anna Lindh på, jag hoppas inte att dessa rivs ned inatt utan att de får vara kvar kampanjtiden ut.
2003-09-10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: