Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Let’s rock Apple

Apple presenterar imorgon klockan 19.00 svensk tid höstens kommande produkter under rubriken Let’s Rock.
Bilder har redan läckt ut på hur den nya ipod nano kommer att se ut, den verkar komma i två nya färger; orange och limegrön.
Till formatet har den blivit smalare och högre och påminner lite om ipod mini som fanns för ett par år sedan. Eftersom skärmen är högre på höjden så kan vi kanske gissa på att den precis som Iphone känner av när man vrider på spelaren och justerar skärmen efter det.
En uppdaterad version av ipod touch ryktas det om, för min del kan Apple lika gärna släppa den produkten helt nu när Iphone finns tillgänglig överallt, de som vill ha en mp3-spelare utan telefon kan lika gärna satsa på en ipod classic.

Det är annars en produkt som inte känns lika spännande längre, jag skulle tippa på att Apple möjligen släpper en ny version med flashdisc istället för den konventionella hårddisk man har idag, vilket skulle göra den mer stöttålig och ge längre batteritid. Samtidigt så innebär det också mindre hårddiskutrymme. Rimligen borde de också höja upplösningen på skärmen för att matcha Iphone så att filmer kan anpassas utifrån det formatet.
En ny version på itunes, en mjukvaruuppdatering på iphone – knappast en ny modell, och förmodligen också tidigare ipodar för att stödja nya versionen av itunes kan vi nog förvänta oss…

Jag skulle bli förvånad om man inte uppdaterade sin bärbara datorer något, för det var ett tag sedan det hände något där och det har hänt mycket på området under sommaren med fler strömsnålare processorer från intel, dessutom borde skärmupplösningen höjas ett snäpp för att matcha konkurrenterna i samma prisklass.
Det är mina spekulationer inför morgondagens konvent…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: