Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag morgonflyade vi Backaplan, sedan så var vi på Avenyn och delade ut material. Jag tycker inte det känns så kul att arbeta med Perham utan var något mer reserverad idag, jag ska antagligen byta grupp de sista dagarna och vara i Lenas team, men vi kommer jobba ihop så det kommer inte göra någon större skillnad. Jag har redan varit med Lena i hennes team under en dag och vi är ofta på samma platser.
Under eftermiddagen så hade vi peppsamtal inför de sista dagarna, det känns just nu som om vi har en otrolig medvind och som om vi kan ta hem detta. Det var intressant att höra från de andra teamen vad de varit med om, eller snarare vad de inte behövt gå igenom.
Men jag är glad att jag varit med under denna kampanj, jag har lärt mig otroligt mycket under denna period. Det känns som om jag har utvecklats väldigt under denna period, från början var jag väldigt besvärad över att gå fram till människor men denna tröskeln har jag kommit över. Jag har också lärt mig att kunna slänga ut tentackler och känna av läget och vad som händer i en situation, helt enkelt skumma av vad som händer under den tiden som jag pratar med folk.
2003-09-08

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: