Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag var det rätt segt, inte så mycket folk ute på stan. Sossarna som är emot försökte köra bort oss från Nordstan för att de inte gillade att vi delade ut material medan de talade. Borde inte personer som är intresserade av politik få material från bägge sidor? Jag tror inte heller att det föreligger någon risk att väljarna skulle förväxla materialet, inga skräckvisioner och hot utan istället visioner om framtiden? Ja då är det från Ja-sidan.
Dessutom var det så dubbelmoraliskt för de delade själva ut material då talare från Ja-sidan var uppe på scenen. Något som de nekade till men jag såg minst två killar i svarta t-tröjor framför scenen. Detta nekade kvinnan från socialdemokraterna mot EMU till, fast vi var fler, både andra kampanjare och åskådare som såg dem.
Men för att inte störa dem så höll vi oss undan…
Mycket skriverier om hur mycket vi får betalt i dagens medier och löjligt väl tilltagna siffror utan belägg. Jag får inte tillräckligt mycket betalt för att ta all den skit jag får under kampanjen…
2003-09-07

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: