Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Så var vi på Backaplan idag igen, en av mina alkisar var på riktigt dåligt humör idag och skulle verkligen rösta nej. Trots att jag manipul… jag menar bearbetat honom ett flertal gånger.
Han verkade inte heller komma ihåg mig, utan frågade ut mig om jag var rik ungefär sju gånger, vart jag bodde och hur jag bodde samt om jag gjort millitärtjänstgöring. Men han var väldigt packad, jag bjöd på en cigarett och sedan så gick jag medan han gapade något om att vi skulle bevara den svenska kronan.
Det var en demonstration mot EMU idag och de hade rivit ned eller vält våra affischer vid järntorget, det känns bara totalt onödigt för de blir polisanmälda. Nu har Ja-sidan gjort 27 polisanmälningar mot Ung vänster, jag tycker bara att vi gör oss till åtlöje, det vore bättre om vi gick ut på stan och städade upp dem från deras fula affischer som de satt upp på alla opassande ställen, det vore i alla fall estetiskt korrekt.
Annars så hade jag ett par bra samtal och fick ut en del material, men dagens jackpot gjorde jag ändå då jag kom in till valstugan vid drottningtorget och bland de ja-tröjor vi numer delar ut under slutsporten hittade jag en röd pikétröja som jag snabbt snodde åt mig. Grattis, nu slipper jag se ut som en moderat/folkpartist, och Vänster för JA-märket ser mycket bättre ut mot en röd bakgrund.
Sedan jag såg dessa röda tröjor har jag inte gjort annat än att tjata om att jag vill ha en sådan, men resten av teamet har inte varit riktigt lika motiverade att vinna veckotävlingen så vi kunde få var sin sådan tröja…
Det var en fotbollsmatch på nya ullevi idag, jag var först övertygad om att vi hade förlorat den för alla åskådare till matchen var jättesura och otrevliga, men Sverige hade vunnit överlägset, det märktes då inte på stämningen bland dem.

Jag hade tänkt gå och se Håkan men jag orkade inte, ville bara sitta hemma och se på en film och äta smågodis. Såg the Ring, den var riktigt kuslig, det kändes som om den hade ganska uppenbara likheter med originalet och med Dark water. Men den skrämde mig i alla fall, och Noami Watts är verkligen en duktig skådespelare.

Det känns annars tungt att jag inte är ledig förrän på måndag och måste arbeta imorgon, sedan har jag en hel del hemarbete som väntar…
2008-09-06

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: