Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag jobbade vårt team först på Backaplan, vi började klockan sju. Nejsidan var redan där då vi kom men de drog rätt fort. Måste säga att jag nästan blev imponerad över att de var där tidigare än oss, men med tanke på att de i Göteborgsområdet ligger under nu i opinionsundersökningarna så förstår jag att de börjar jobba hårdare… Jag läste en otroligt osannolik broschyr från dem där de totalt vridit sönder en rapport som ja-sidan tagit fram som handlar om hur euron hjälper Tyskland, ingen där säger att deras problem beror på euron och de Tyskar som jag har talat till har varit mycket positiva till euron och hoppas att Sverige ska gå med i valutaunionen fullt ut. Nej-sidan hade dock gjort sina egna tolkningar på rapporten och dragit slutsatser som inte hade någon förankring i verkligheten och dessutom presenterat det som att detta var vad Svenskt näringsliv ville skulle hända i Sverige, kanske har de helt missat att Tyskland fortfarande dras med kostnader efter återföreningen med Östtyskland. Det finns liksom inget Östsverige vi ska återförenas med… Broschyren hamnade där den hörde hemma, i soptunnan bland annat skräp.
Detta var sista tidiga dagen innan valet vilket är skönt. Under senare förmiddagen och eftermiddagen delade vi ut material på Lindholmen, det var väldigt många snygga killar som pluggade på Chalmers där, så jag stod och fånlog mot dem med halvbånge och frågade om de ville ha lite information inför valet, och väldigt många log faktiskt tillbaks… (Eller så var det rent önsketänkande från min sida.)
Den knivigaste frågan idag var varför varje land inte kunde ha sin egen ränta trots vi har en gemensam valuta. Egentligen så borde jag ha fattat att valutans värde bestäms av räntenivån och därför så måste hela området ha samma ränta för att skapa stabilitet.
2003-09-05

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: