Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Många uppstickare

En gång i tiden så var Netscape den dominerande webbläsaren, innan Microsoft äntrade scenen och erbjöd Explorer gratis. Sedan dess för Netscape en ganska så tynande tillvaro just nu.
Jag minns att jag gick över till Explorer men gick tillbaks till Netscape när de slutade att utveckla Explorer till mac.
Apples webbläsare Safari har jag aldrig fastnat för, inte på mac och knappast heller på pc, utan jag började använda mig utav Firefox istället.
Version 3 av Firefox är ett lyft. Det är ett stort plus att Firefox finns på flera plattformar men det är synd att det inte finns en mobilvariant, så där kör jag Opera.
Men naturligtvis så skulle Firefox få konkurrens, Explorer har kommit i version 8 och erbjuder eldräven en tuff match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: