Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Logiken brister…

Volvo avskedar 3000 personer, VD-n avgår och det är allmänt kris i Göteborg. Samtidigt är det häxjakt på bilister som kör in till stan och man vill att fler ska åka kollektivt.
Men är tanken då att de nyinköpta bilarna som man vill få sålt bara ska stå på garageuppfarten som en prydnad? Varför i så fall inte bara köpa en fontän eller, hemska tanke, en trädgårdstomte.
Vem hade man tänkt skulle köpa alla dyra bilar som Volvo producerar? Export kanske är svaret, men det är ju lite naivt att tro att samma debatt som förs här inte också förs i andra länder.
Kanske kan Volvo styra om produktionen till något mer efterfrågat, vem vill ha en Volvo trädgårdstomte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: