Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag så var det segt, det var extremt jobbigt ljus och väldigt varmt… Det kändes som att stan hade stelnat i solen och allt gick ännu långsammare än vanligt, notera att det är december och de flesta butiker har plockat fram höst och vinterkläder. Råkade ut för ett par nej-sägare som gjorde sitt bästa att sätta dit mig, men jag orkade knappt ens lyssna på dem eller gå till angrepp, dessutom så berörde deras flesta argument inte eurosammarbetet…
Ryktet om att jag gillar killar har visst gått på kontoret och ryktet om att jag är killen som blev knäckt av affischeringen efter tre dagar. Det är lite synd om Micke för ryktet om min muskelsjukdom sprids ju inte eftersom jag inte har berättat om den för mer än de som behövde veta, resten är hörsägen. Har de inte fler röster att värva istället för att skvallra…
Jobbade ihop med Helené, jag är riktigt avundsjuk på att hennes team fått röda sweatshirt… 😉
Mitt favoritsamtal idag var med en gubbe som menade på att vi ville införa stalismen och fascismen igen (i en kombination antagligen?) och anförskaffa arbetsläger och koncentrationsläger… Jaha vad svarar man på det, han var ju uppenbarligen galen, men jag försökte förklara för honom att KPML:r och Sverige Demokraterna fanns på Nej-sidan, men han gav sig inte… Tillslut så sa jag att jag trodde att han drev med mig, annars så var han uppenbarligen galen. Men han var inte agressiv eller så, och det är ju alltid något… Men han kommer nog inte ens gå och rösta så det är ju ingen förlust heller direkt.
2003-09-04

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: