Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Började klockan sju imorse och flyade på Backaplan, idag delade vi fackliga röster för euron och emu på 15 minuter, som metall ligger bakom. Det fungerade rätt bra att dela ut den, alla är så trötta på 4 röster om euron, och ALLA har liksom redan fått den i fyra exemplar.
Dessutom så var på 15 minuter bra att dela ut, för en kvart har de flesta och kan avsätta av sitt liv så det fungerade som argument för att få dem att ta broschyren.
Jag fick idag 250 kontakter samt 16 samtal, vilket inte är illa då jag slutade halv ett. Skulle på den första föreläsningen i Filmvetenskap som handlade om hur vi ska lägga upp arbetet inför C-uppsatsen.
Sedan åkte jag ut till Östra sjukhuset och hämtade pojken som jag arbetar med, vi åkte sedan in till stan och gick på Universeum, jag tror att han tyckte att det var okej. Men han var orolig över att han inte skulle få middag, fast jag förklarade att hans mamma visste att han skulle med mig under eftermiddagen.
Bäst tyckte jag om akvariumet, jag visste inte vad han gillade bäst, han kunde inte svara, men han verkade gilla ormar. Själv var jag glad över att det inte var några synliga spindlar.
På vägen hem hände ett missöde, på en smal stig mötte vi ett gäng ungdomar som var ute och gick med sin hund, jag missade helt hunden och den skrämde pojken som har hundskräck. Det hjälper inte att säga att den är kopplad. Jag bad om ursäkt för att jag inte såg den, kan inte jobba med honom efter att jobbat en hel dag innan, måste kunna vara mer uppmärksam.
Sedan var det skönt att åka hem, jag tänker börja tio imorgon och låtsas ha glömt vad Karl sagt om tider imorgon, han var själv inte i tid imorse… Jag har noterat i spegeln att trots att hösten är här så har jag blivit riktigt solbränd av att vara ute hela dagarna, solen är så svag att jag inte bränner mig utan jag har faktiskt fått en fräsch färg och ser inte ut som en kokad hummer.
2003-09-03

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: