Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Belinda Olsson börjar med viktdagbok

Fet? Om denna tjejen behöver banta så vill jag inte ens tänka på vad jag skulle behöva göra. Akutboka tid för fettsugning…

Belinda Olsson var en gång redaktör för antologin Fittstim, idag är hon krönikör i Aftonbladet. Det verkar ha hänt en hel del sedan den tiden, för i dagens krönika lyfter hon att hon från och med nästa vecka börjar skriva viktdagbok för Aftonbladet.
Att döma av bilden så är tjejen inte ens fet, men hela krönikan handlar om hur hon har blivit besatt av att komma i form. Kanske är det någon form av subtil ironi som jag inte förstår?

2 kommentarer till Belinda Olsson börjar med viktdagbok

 • Hon slutade ju på Cosmopolitan med anledning att hon inte fick göra den tidning som hon ville.
  Men på Aftonbladet tror jag att hon har väldigt stor frihet att skriva det hon vill. Hon är ett såpass etablerat namn att detta är nog på hennes eget initiativ.’

  Jag kom iofs på att jag inte ska döma, jag har ju själv ägnat ett långt inlägg innan att berätta om hur jag fått min visdomstand utopererad…
  Att skriva dagbok om detta vet jag inte om det håller högre litterär kvalitet…

 • schmut skriver:

  det där slog mig också när jag läste att hon “sökte hjälp” hos diverse utseendefixerade människor.

  det känns visserligen som om majoriteten från fittstim inte är på samma spår längre. Jonna Bergh avvek tidigt genom sitt jobb för Cosmopolitan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: