Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

kalendarium i Joomla

På Attention Göteborgs webbsida så saknade jag ett kalendarium, som visar vad som är på gång inom den närmaste tiden.
Jag trodde det skulle ta en timme ungefär, men efter att suttit och prövat olika extensions till Joomla var jag färdig med att ge upp, ingen hade rätt funktioner, fungerade som det var tänkt om det ens fungerade alls. Jag gick genom JEvents, Easy Calender, Blogcal, JCal, Content Calendar innan valet föll på eventCal.
Men jag hade säkert kunnat pröva ett dussin olika alternativ till, det verkar finnas hur många sådana här extensions till Joomla som helst.
Det finns recensioner (eller snarare kommentarer med betyg) på Joomlas extension-site, men det säger inte så mycket om ifall det kommer fungera för mig eller inte, då det verkar vara flera faktorer som avgör.
Något som jag avsatt en timmes tid till tog istället en hel dag. Men mitt personliga ombud tyckte ändå att jag skulle se det som positivt att jag åtminstone hade försökt att göra en tidsplanering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: