Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Vänstern – de verkligt konservativa?

Vi säger nej till avgifter för tunneln skriver idag Vänsterpartiet på GP:s debattsida. Det är inte förvånande för när senast sa vänstern ja till något, överhuvudtaget? Ett nej till avgifter för att finansiera tunneln innebär också ett nej till tunneln i sig. Göteborg behöver fler förbindelser över och under älven, Göta älvbron kommer inom de närmaste åren att tas ur bruk för att den riskerar att rasa. Det krävs en ny bro som står klar innan dess, annars finns ingen förbindelse för spårvagnarna över till Hisingen.
Men det behövs också en till tunnel för att minska trycket på Tingstadstunneln och det är inte heller fel att man satsar på en gång- och cykelbro över älven. Det behövs så många förbindelser som möjligt för att knyta Hisingen till fastlandet.
Detta kostar dock pengar och måste finansieras, därför är det också mest logiskt att avgiftsbelägga tunneln. Alternativet är att tunneln inte byggs.
Att bara införa trängselavgifter i Göteborg och satsa mer på kollektivtrafik som Mats Pilhem och Sören Kviberg tycks tro löser inte problemet ifall det inte finns några förbindelser att åka kollektivt på.
Det största problemet i den här stan är att man har politiker som verkar ha som mål att flytta tillbaks Göteborg till 50-talet och tyvärr är vänstern de mest konservativa av dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: