Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag var det betydligt lugnare ute på stan, mycket bättre stämning och mycket trevligare, ja nästan på gränsen till tråkigt… Men vi fick tårta på jobbet, princesstårta med ett tryck från en av de broschyrerna vi delat ut ovanpå… Arbetade med en tjej som heter Lena i hennes team på drottningtorget vid vår nya valstuga. Vår förra har folkpartiet, moderaterna och kristdemokraterna tagit över. (Jag fick en chock då jag såg material från KD därinne.) Jag följde på eftermiddagen med några andra från ett annat team till ett fik som ja-sidan öppnat, men det var knappast välbesökt. Under den tiden jag var där så kom det in en kvinna som frågade om var närmaste bankomat fanns så lite innan fem åkte jag hem.
SVT visade Viskningar & Rop, fast jag har sett den säkert tio ggr tidigare så såg jag om den en gång till, det är nog en av de bästa filmer som har gjorts. Sedan så lättar jag nu upp mig med MTV awards och dricker te. Det känns skönt att vara hemma själv på en lördagskväll.
2003-08-30

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: