Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:


Så nu är jag tillbaks ute på backaplan och snackar med folk på gatorna, det är mycket roligare än affischering och jag är betydligt bättre på det. Det nya teamet känns helt okej, dessutom så ville två andra team till ha med mig.
Jag var med Ja till Europa på en öl efter jobbet, det var väldigt intressant att höra vad andra människor har för åsikter och ideologier. Alla moderater är inte kapitalistiska svin, även om jag är mycket skeptisk till dem fortfarande… 😉
Hamnade i en intressant diskussion om humanism kontra kapitalism med två killar där den ene också var socialist och den andre liberal moderat. Någonstanns är vi ändå bara människor om man plockar bort yttre attribut. Ändå kändes det lite konstigt att stå i baren och diskutera livsfilosofier med en person som man annars skulle definiera som fienden. Jag har kanske lärt mig något ikväll i alla fall.
Eller så är jag bara påverkad av de två ölen jag drack, efter denna hårda vecka så tål jag inget. Men det känns så skönt att vara tillbaks ute på gatorna igen.
2003-09-28

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: