Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Dagens statistik för affischering, min slavdrivande kollega är ju så förtjust i det.

0 gånger har jag fått gått på toa.

1.5 liter vatten har jag druckit.

2 ggr har jag fått rökpaus.

7 är antalet timmar jag jobbat utan mat.

9.15 är antalet timmar jag jobbat idag.

15 minuter hade jag lunchrast.

19.45 var tiden för lunchen.

och min kollegas (galningen från Borås) favoritresultat då:

47 skyltar fick vi satt upp. Hans mål är femtio… Jag har arbetat som en gnu, som en packåsna, som en emu…

Laget som satte upp näst flest hade fått upp 37, alltså de kunde inte fatta att vi hade fått upp så många… Det andra laget fick upp 25 skyltar.

Och vad säger kollegan när vi packar ihop för dagen, ja nu lägger vi in några extra plakat och brädor för imorgon så ska vi komma upp i sextio. Alltså vad är det vi ska effektivisera bort, min kvarts långa lunchrast?

Jag ringde min “chef” och frågade om jag kunde få byta arbetsuppgifter. Alltså jag är helt knäckt efter detta…
Förhoppningsvis så får jag det.
2003-08-27

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: