Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Idag har jag affischerat, det var fruktansvärt tråkigt och framförallt jobbigt. Och det känns väldigt förlegat i dagens samhälle. Vem bryr sig om vad som står på affischerna i alla fall?
Det är nog den sämsta typ av marknadsföring som finns. Visserligen så gillar jag den type-o-negative limegröna färg vi har på en av affischerna, som är ungefär samma färg som jag har på väggarna i mitt vardagsrum. (Min hyresvärd kommer säkert älska färgen… 😉
Men nej-sidan river ju ned affischerna hela tiden för oss…
Så istället för att få tala med folk på stan som jag tycker är givande så måste jag sitta i en bil och åka runt och sätta upp affischer. Det som jag stör mig på är att jag måste polisanmälla den vandalisering som pågår. På ett par nedrivna affischer så hade någon klottrat Ung Vänster, jag hoppas verkligen inte att de är så puckade att de skriver en avsändare. Det hade ändå kännts rätt okej att göra en anmällan mot en Sverige Demokrat, ja faktiskt riktigt bra t.o.m. Men någon från vänstersidan? Nej, det känns inget vidare, dessutom så säger dessa att de värnar om demokrati, men hur väl passar detta in i ett demokratiskt samhälle? Är det ett sådant demokratiskt samhälle de vill ha där våld styr, med tanke på de hot som förekommit? Det luktar inte demokrati, det luktar fascism. Och det trodde jag att vi på vänstersidan var emot.
Ytterligare en anledning att rösta ja den 14 september.
2003-08-25

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: