Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Sun Wall – sätter Kina på kartan i nedre centrala Göteborg

Efter vart och shoppat i Nordstan där min vän Sanna köpte två par skor inför den stundande hösten och en tur till NK där jag också kollade efter nya pjucks. Jag hittade ett par väldigt fina chelsea boots från Gant som kostade 1500:- och som jag vill ha. Får se om jag köper dem…
Sedan bestämde vi oss för att äta, utbudet av enklare restauranger är ganska begränsat i den delen av stan och vi kände oss inte tillräckligt uppklädda för att gå in på SoHo.
Så istället hamnade vi på en liten kinakrog med namnet Sun Wall, där de varje dag serverar tre små rätter bestående av friterade räkor och friterad kyckling med sötsur sås, samt biff med bambuskott och ris för 69:- och dessutom ingick det banan med glass till efterrätt. En öl kostade 39:- och ett glas rött 32:-, det var heller inget litet glas… Med sådana priser spelar en pittoresk inredning mindre roll, låt oss säga att det gör det hela mer autentiskt.
Bilden blev inte så bra, även om Sanna blev väldigt bra på kortet. Jag har verkligen blivit bortskämd med hur bra bilder digitalkameran tar jämfört med den usla kamera som finns i mobilen.
Efter denna billiga middag avslutade vi istället med att gå till Kafé Wallgatan och dricka stans dyraste caffe latté för 38:-. Jag trodde att t.ex. redan nämnda SoHo var dyrast med 37:- men tydligen inte. Det var inget fel på den men jag vet inte om jag kan säga att det var den bästa latté jag druckit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: