Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

För fem år sedan, Eurokampanjen:

Människor blir så sura när det är dåligt väder ute och det kändes riktigt jobbigt idag. Vi i teamet fikade ihop imorse och gick genom Nej-sidans argument, det fanns så mycket nationalistisk propaganda och lögner i deras material att det var skrämmande, ännu mer skrämmande är att människor verkligen tror på detta på allvar. De spelar verkligen inte rent, men jag hade inte räknat med att de skulle sprida fakta från Sverige demokraterna… Min fiendes fiende är också min vän brukar det heta, men jag skäms för att vänstern i Sverige har gett efter för nationalistismen.
Sedan finns det så mycket idioter ute, man måste ändå försöka att tala med dem och förklara hur det ligger till, men tillslut orkar man inte. Om en person som är helt övertygad om att Tyskland kommer ta våra pengar så är det svårt att säga annat än; nej, du kan vara lugn, de kommer inte att ta våra pengar och sedan får en massa andra konstiga påståenden om invandring, budgettunderskott och självständighet i en enda röra och samtidigt ifrågasätter vem jag är. Ja då blir jag bara så trött, då vill man inte diskutera utan bara föra en monolog och det gäller att inte ge efter då… Det är svårt att vara trevlig just då, det är då man får lust att svara ; när jag hör dina åsikter så tycker jag inte det är någon förlust ifall vi förlorar vår demokrati för världen klarar sig bättre utan dem.
Trots att opinionsiffrorna pekar nedåt just nu så tror jag att vi kommer lyckats ta hem detta… Sunt förnuft och solidaritet för Europa måste segra…
Men Jonas Sjöstedt tycker att jag är en lallande idiot. Jag tar det som en komplimang, för man måste vara en idiot om man vill ändra den rådande ordningen som Fassbinder sa.
Men Jonas, om dina argument mot EU för tio år sedan var att östeuropa aldrig skulle få gå med i EU och de är på väg in nu, varför säger du nej fortfarande? Var är din solidaritet med dessa människor i betydligt fattigare länder och varför går du nationalisternas ärende?
Det känns tveksamt om jag någonsin kommer kunna rösta på vänsterpartiet igen efter detta…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: