Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

En del plagg köper man ofta


Vissa plagg köper man om på nytt igen, och detta är säkert den fjärde svarta smala slips som jag införskaffat mig. Exakt vad som hänt med de andra är oklart och de verkar bara ha försvunnit.
Men förmodligen så har jag glömt dem på något hotell, lånat ut dem eller helt enkelt bara tappat dem.
En svart slips är betydligt mer användbart än till begravningar, en svart slips känns coolt på ett avslappnat sätt samtidigt som det är välklätt. Att det sedan är fruktansvärt lätt att matcha en svart slips gentemot andra färgade skjortor är ingen nackdel. Undvik dock alltid att ha en svart slips med helvit skjorta och kostym om du inte ska på begravning, risken är annars att du uppfattas som serveringspersonal.
Slipsen på bilden är inköpt på H&M för 200:- vilket får ses som ett fynd. Den kunde varit aningen smalare, men en vanlig slips är ungefär en cm bredare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: