Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Han festade i 15 timmar

Imorse vid sjutiden avslutade jag som varit firandet av att jag blivit 30 på Burger King på Avenyn. Naturligtvis inte lika dramatiskt som en tidigare SSU-ordförande, men jag vill minnas rubrikerna om hur hon festat i 9 timmar och jag trodde att det var helt normalt men tydligen är det något fruktansvärt skamligt att ha kul i det här landet.
Det blev väldigt tydligt under festivalen Way out of west, som är kantat med regler om vad man inte får lov att göra.
Dricka alkohol får bara lov att göras inom inhängnade områden, det är tydligen viktigt med regler som förhindrar människor från att dricka sina dyra öl ur plastmugg var de vill inom festivalområdet.
Den främsta anledningen att gå dit hade varit för att se Broder Daniel, men tyvärr tyckte jag inte att det var värt att betala 1300:- för att se dem, istället så firade jag hemma med mina vänner.

Men jag sitter och lyssnar på spelningen just nu i ipoden sedan någon vågat bryta mot reglerna om att man inte fick ha med sig inspelningsutrustning på konserten.

Framåt tolvslaget så bestämde vi oss för att gå ut, då tyckte jag att det var en bra idé att byta om till smoking vilket var en oväntad succé. Jag trodde det skulle kännas fånigt att gå ut i smoking när ingen annan hade det men tvärtom, jag har aldrig varit med om att så många kommit fram och berömt ens kläder, och detta i ett land där man inte pratar med främmande människor.
Vi åkte karaoketaxi ner till stan, vilket är en smått fantastisk idé. Faktiskt så borde alla taxibilar ha en karaokeanläggning.
Vi hamnade först på Magnus och Magnus, där vi drack öl. Eftersom vi är i Sverige så stänger de 2 så det var bara att gå vidare mot Avenyn. Där hamnade vi på Avenyn No 1 efter att vakten i stort sett dragit in oss på stället. Vi slapp betala inträde och blev bjudna på shots.

Sedan hamnade vi på Excet fram tills klockan 4 på morgonen. Excet har under de senaste åren slått upp en ny våning och har tagit över hela huset och inte ens det räcker. Det har hänt mycket sedan jag var där sist, nu huserar de även på taket och har gjort om det till en takterrass. Jag hade inte besökt denna del tidigare och intrycket påminde lite om Munkkällaren i Visby.

Efter detta hamnade vi på Flying Scotchman fram tills de stängde klockan 5. Och vad sjutton gjorde vi där, ja det är smått obegripligt… Utbudet av ställen som har öppet till kl. 5 är alltför få i Göteborg, vi kan konstatera det.

Sedan hamnade vi på Burger King, vilket är en perfekt avslutning på en sen kväll, eller tidig morgon.

Det kanske är bakfylla men jag tror inte det men jag ryser när jag lyssnar på inspelningen av Broder Daniels sista spelning.

Ikväll kommer det bli betydligt lugnare, vi funderar på att gå ut och äta middag. Tyvärr har jag redan ätit pasta så det kommer inte bli pasta etc. i alla fall. Hm, kanske dags att pröva ett nytt ställe.

Tack alla som kom igår och ville fira min 30-års dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: