Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Paris Hilton som presidentkandidat…

See more Paris Hilton videos at Funny or Die

Efter att McCain i ett påhopp mot Barack Obama jämfört honom med kändisar som Britney Spears och Paris Hilton kom ett svar från Paris Hilton själv där hon utpekar sig som nästa presidentkandidat och utpekar John McCain som världens äldsta kändis och som kommer ihåg när dans var en synd.
Sedan presenterar sig Paris Hilton som att hon är en kändis också, men inte från dåtiden och när den vithårige rynklige mannen drog in henne i sin presidentvalskampanj måste det betyda att hon kandiderar till posten. Men det utan att lova några förändringar som den där andra killen, jag är bara het.
Efter att ha kollat upp var man kan få den bästa solbrännan i tidningen Travek, förklarar hon från sin solstol hur hon skulle kombinera de två presidentkandidaternas förslag på lösning för energikrisen på ett sätt som faktiskt lät riktigt rationellt.
McCains valkampanjsläger svarade tydligen på detta:
– Det betyder åtminstone att Paris Hilton har en bättre energipolitik än vad Obama har.
Påhoppen om att McCain skulle vara en gammal föredetting svarade de inte på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: