Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag fyller jag 30-år

Det uppmärksammades med en liten bild på mig i GP. Jag vet inte varför just jag fick vara med, om de frågar alla som fyller jämnt, eller om det är för att jag varit publicerad i tidningen eller för att jag är en av deras prenumeranter. De frågade mig om jag hade några fritidsintressen och jag tog upp att så länge vården inte fungerar i Göteborg så kommer jag inte ha någon fritid.
Tyvärr tyckte de förmodligen inte att det var en lämplig kommentar på familjesidorna, men jag tar varje chans jag får att kommentera de långa vårdköerna.

I helgen så firade min vän Sanna mig, vi var och grillade hos några bekanta till henne. Trots att det skulle regna så hade vi tur, det föll bara ett par droppar strax efter vi ätit. I present av Sanna fick jag ett årsabonnemang på tidningen Fokus, som jag tycker var en riktigt bra present då det är ett av de bättre samhällsmagasinen.

Sedan gick vi ut, vi hamnade på Gossip där vi tog ett par shots. Vi gick sedan vidare till Neff men orkade inte med kön. Sedan kommer vi inte in på Sticky av någon outgrundlig anledning… Och sedan går vi till Bliss men de har precis stängt så vi äter på mcdonalds och åker sedan svarttaxi tillbaks till Sannas lägenhet i Västra Frölunda.
När jag vaknade på morgonen hade en av Sannas katter valt att sovit precis där jag lagt min svarta skjorta som nu var täckt av hår, den är dessutom av ett sådant material som drar till sig hår så om jag bara gått omkring med den skjortan i hennes lägenhet ett tag så hade hon inte behövt dammsuga.

Idag kommer min pappa och hans sambo Hilde hit och ska sova över. Vi ska till Liseberg och se på Allsångsuppträdandet och sedan äta middag på Gothia Tower.

2 kommentarer till Idag fyller jag 30-år

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: