Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

ADHD-tröjan…

Jag beställde den ökända t-tröjan med ADHD skrivet i AC/DC-stuk. Tröjan fick ett medialt genomslag sedan den förekom i en kort sekvens i TV-serien Entourage. På Cafepress.com hittade jag flera olika utföranden av tröjan, men valet föll slutligen på en långärmad variant. Tyvärr var tröjan tillverkad av Gilda (och inte Hanes som det står på sidan), hade usel passform där axeln på tröjan hamnar en bra bit ner på armen, samtidigt som ärmarna är väldigt korta.
Tyget är av tvivelaktig kvalitet, vilket gör att jag inte kan rekommendera säljaren Everyday shirt eller Cafe press. Det är oklart vem som står för inköp av tröjorna.
Okej, jag överdriver något men du kan köpa liknande tröjor för 10 dollar, och denna kostade det tredubbla. Det är fortfarande inte dyrt, men min förhoppning var att man kunde få lite bättre kvalitet än vad en usel reklam-tröja innebär.
Trycket var dock bra, så om man väljer en annan tröjmodell så kan kanske den webbutiken rekommenderas.

4 kommentarer till ADHD-tröjan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: