Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Idag har jag köpt:

För ett par veckor sedan var jag ute med min kompis Sanna, vi gick bland annat förbi ABCD och jag spanade in ett par väldigt snygga skor från Gucci som väckte ett visst ha-begär hos mig. Jag hade då letat efter skor under en ganska lång tid men inte hittat några. Att jag inte köpte dem då var för att prislappen på 3156:- avskräckte.
Men sedan dess har det trillat in lite pengar och dessutom har sommarreorna dragit igång för fullt. Idag när jag gick förbi ABCD hade de satt ner alla skor med 50 procent, nu gick det inte att avstå från att köpa dem – utan jag gick därifrån med skorna i en svart papperskasse från ABCD och skorna i en bronsfärgad skokartong med GUCCI:s emblem på.
Skorna är i svart läder med vit gummisula, som också täcker hälen där det står Gucci med handskriven text. Det kan knappast anklagas för att vara subtilt, de flesta kommer säkert tro att jag har köpt dem i Thailand. Det följde med två skopåsar i brunt tyg som var riktigt schyssta, ett litet svart häfte om Guccis historia på olika språk och en liknande om Gucci krav på kvalitet i vitt, samt ytterligare ett par extra skosnören.

Dagens andra fynd, dock inte lika exklusivt, var en svart skjorta från cheap monday för 175:-.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: