Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fortfarande möjligt att importera iphone

Det finns en lucka i avtalet med AT&T som gör att avtalet kan sägas upp efter en månad, mot en kostnad på 211 dollar. Det gör att priset på en iphone hamnar på runt 400 dollar.
I Sverige är det inte möjligt att köpa telefonen utan abonnemang från Telia, det går inte att beställa dem från Apple heller, vilket gör att man som student inte får någon som helst studentrabatt.
Priserna på en telefon på ebay ligger på ca: 600 dollar för 8 gigabytes versionen och närmare 800 dollar för 16 gigabyte. Hur de fungerar i Sverige upplåsta kommer förmodligen att vara oklart den närmaste veckan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: