Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

SVT är inte public service…

Och tur är väl det, för vem skulle frivilligt lyssna på direktsända tal från Sveriges partiledare från Almedalen, det förstår ju vem som helst att det inte är vad som slår högst när det kommer till tittarsiffror, det som blivit det absolut viktigaste för SVT. Det är ju bara Sveriges förmodligen mäktigaste och inflytelserika personer som framför sina åsikter under en timmes tid. Då är det av betydligt större allmänintresse att reprisera program som har visats tidigare, idag visade Kanal 1 t.ex. en repris av den brittiska barnserien “Unge greve Dracula”, som också visades under förmiddagen. På den andra kanalen kunde vi se en repris av “Hjärnstorm” från förra året, självklart är det mer spännande än att lyssna på Mona Sahlins tal som hölls idag. (Och nej, SVT visade inte heller Jan Björklunds eller Maud Olofssons framträdande.)
SVT24 utnyttjade sin sändningslicens genom att köra ett bildspel med text direkt från text-TV, säkert mycket praktiskt för den som inte vill bläddra själv och säkert mer intressant än några mossiga partiledare…
Självklart är inte SR sämre, de direktsänder inte talen på några av sina kanaler. Frågan är varför de ens bemödar sig att direktsända dem på internet? Både SVT och SR i etern har ju tydligt markerat att det är fullkomligt ointressant med politik. Varför slösa viktig bandbredd från SR:s server på sådant när man mycket hellre kan lyssna på repriser av Karlavagnen från förra året.
Detta ofog återfinns här:
http://www.sr.se/cgi-bin/mall/artikel.asp?ProgramID=3227&Artikel=2177986

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: