Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Fyndade på Ted Bernhardtz

Igår tillbringade jag dagen med min gode vän Sanna, vi träffades vid Nordstan och vandrade genom Göteborg ut mot Majorna och Klippan. Vid järntorget stannade vi vid butiken Ted Bernhardtz, jag har varit på jakt efter en kavaj som jag kan ha till vardags och denna var helt perfekt, strukturen påminner lite om denim men i svart istället för blått. Den var dessutom nedsatt från 1499:- till 499:- så det var bara att slå till direkt.
Och genast kändes förlusten av slipsen i fredags lite mindre förtretligt.
Ute vid röda sten slog vi oss ned och drack ett par glas vin på ett café som öppnat uteservering, miljön i området är storslagen med vattnet, Älvsborgsbron och byggnaderna. Om det finns något som jag saknar med Majorna så är det närheten till detta området. Därefter åt vi middag på Vino Pasta i Linnéstan, och en flaska rött av månadens vin som vi avslutade med en kaffedrink.
Sedan mötte vi upp Sannas pojkvän Thomas och hans kollegor inne på Delerium i stan. Det är ett något undanskymd pub men med ett grymt utbud på olika ölsorter. Jag fick beställt in ett par sorter som jag aldrig prövat tidigare.
Vaknade med huvudvärk idag och har känt mig lite småseg under dagen, dags att packa inför Attentions sommarläger i Grebbestad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: