Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Tappade bort en nyinköpt slips…

Jag var lite nedstämd, så för att muntra upp mig själv så köpte jag en ny slips. Ytterligare en skotskrutig slips som påminner väldigt mycket om de jag redan har, men mönstret skiljde sig något. Det fanns inte någon prislapp, men killen i affären sa 299:- och 40 procent rea på det, ingenting.
Sedan slår han in 599:-, vilket blev 359:- och jag förstår att jag förmodligen hört fel. Det är idiotiskt att köpa en nästan likadan slips som man redan har för det priset, men jag kunde inte med att avbryta köpet.
Nåväl, det hade jag ju kunnat leva med om det inte var så att jag glömmer slipsen på spårvagnen när jag ska kliva av, därför är jag både nedstämd och dessutom förbannad på mig själv…
Så uppmuntrande var det.

2 kommentarer till Tappade bort en nyinköpt slips…

 • majsan67 skriver:

  näääää men fyyyy så fisigt…

  Du nästa gång du får ett pris i kassan som skiljer sig mot det du trodde du hörde innan så säger du:

  Nej jag tyckte du sa 299:-…. i så fall vill jag inte ha den, jag måste ha hört fel.

  Så de så..
  Men så jäkla trist att du sen glömde den. Förstår att du är nedstämd, jag hade blivit VANSINNIG 😉

 • Tant Vass skriver:

  Ja. Så är det 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: