Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Justin Timberlake om sin ADHD

Justin krashar en discokula på omslaget till senaste skivan,
kostym ingår inte i diagnosen.

Aftonbladet har utifrån ett litet citat av vad Justin Timberlake säger i en intervju med Collider.com gjort en hel artikel om hans OCD och ADHD. Timberlake säger förvisso själv att han har ADD, men om han är hyperaktiv som Aftonbladet påstår så skulle han förmodligen få diagnosen ADHD i Sverige, i USA är det vanligare att man ger diagnosen ADD.
Det är när journalisten från Collider.com placerar ett par CD-skivor framför artisten och denne genast börjar sortera dem i rätt ordning som Justin Timberlake får frågan om han har OCD och svarar:
– Jag har både OCD och ADD, försök att leva med det…
För den väldigt nyfikne så kan man höra hur skivorna sorteras här: intervju i ljudfil.
Bortsett från inledningen handlar resten av inslaget om Timberlakes senaste film the Love Guru, det var inte Aftonbladet så intresserade av och inte jag heller faktiskt, Collider.com missade vad som var det mest väsentliga.
Var Aftonbladet fått uppgifterna om att Timberlake och flickvännen Jessica Biel har bråkat om var saker ska stå i kylskåpet framkommer inte, eller när han talat om sitt beroende av att få stå på scen.

En kommentar till Justin Timberlake om sin ADHD

 • majsan67 skriver:

  Med det krutet dom flesta kändisar har så undrar man om det inte finns ett mått npf lite här o var 😉 det är ju framsidan med npf, envisheten och drivkraften.

  Jag måste berätta vad min son sa när jag berättade om Justin:
  Sonen: Vem är det???
  Jag: han är en världskänd sångare..
  Sonen: vadå.. vem e det då??

  Efter en lite stund har han funderat och säger:
  Jag fattar inte hur han kan va så känd när ingen vet vem han är….

  HAHAHAHA, han är bara för underbar sonen. Han visste inte vem han var, då visste ingen annan heller, och nä, då kan man väl inte va känd.
  Så enkelt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: