Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Föreläste på Mölndals sjukhus

Idag var jag och Kjell ute på Beroendeenheten för att presentera Attention. Det var lite märkligt för trots att det var bestämt sedan länge att vi skulle komma så kändes det som om de inte alls planerat inför detta. Informationen jag fått innan var att det skulle vara ungefär 20 personer som vi skulle hålla föreläsning inför. Det blev åtta personer. Du planerar
Vi skulle vara i ett konferensrum, det var ingen föreläsningssal och det fanns varken dator eller projektor.
Visst jag kanske borde ha dubbelkollat detta innan.
Men det har funnits de senaste gångerna jag varit ute på diverse ställen och jag tog det som en självklarhet att något sådant skulle finnas. Dessutom förbereder man olika former av föreläsningar om det är 8, 20 eller 100 personer som du ska tala inför. Nu gick det väldigt bra ändå och de som var där och lyssnade verkade väldigt intresserade av vad vi hade att säga.
Det är jag som måste lära mig att dubbelchecka saker i framtiden.

2 kommentarer till Föreläste på Mölndals sjukhus

 • jag hade frågat om hur många det var. Jag brukar ta med ett USB-minne. Det brukar alltid bli en massa trassel när man ska ansluta flera olika datorer till projektor.
  Men det fanns inte ens en projektor.

 • majsan6 skriver:

  sa dom att det skulle vara runt 20 personer när ni bokade?

  Eller trodde du bara 😉

  Ja, det är nog bra att kolla om det finns tillgång till dator och sånt innan.
  Men brukar man inte ta med dator själv? För man har ju all info i sin egen….

  men i alla fall, skönt att det gick bra, hoppas det ger något positivt för attention 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: