Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Attention äter middag på .Etc

Idag var de som kunde komma loss i Attentions styrelse ute och åt middag tillsammans på .etc vid Vasaplatsen, som är ett av mina favoritställen i Göteborg och nästa år har jag ätit hos dem under tio års tid.
Det var väldigt trevligt, och jag åt pasta med kalvkött, i en peppar- och rödvinssås, med Tiramisu och latte till efterrätt. Alla kalorier som jag ev. brände under dagens tidigare pass på gymmet har jag återhämtat.
Jag våndades väldigt över vad jag skulle ha på mig. Min nya kostym eller en vit piké från J.Lindberg, funderade på skjorta med cardigan men fastnade för denna preppy-stil med randig skjorta i brunt, pull-over, jeans och vita skor med svarta detaljer.
Jag hade förmodligen kunnat ha på mig vad som helst, men jag har sett så sunkig ut de senaste dagarna att jag behövde anstränga mig bara för att känna mig lite civiliserad.

En kommentar till Attention äter middag på .Etc

  • majsan67 skriver:

    du glömde ju ringa mig 😉 jag vill oxå äta middag *fniss*

    nädå, skojar bara.
    Tycker du ser alldeles strålande ut Henrik i ditt klädval.

    Hoppas ni hade en trevlig kväll. Är det inte dags för hela västkusten att äta middag eller nåt snart? Alltså styrelsen för attention-föreningarna då menar jag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: