Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Stopp för import av iphone från USA

Det skriver Metro teknik, som rapporterar att Apple och AT&T kommer omarbeta sitt avtal så det inte går att komma runt att teckna ett amerikanskt mobilabonnemang. Tidigare så aktiverades detta efter köpet genom itunes, vilket gjorde att det gick att modifiera telefonen och sälja den vidare till t.ex. Europa.
Nu måste köparen teckna ett abonnemang som kostar 80 dollar i månaden redan i butiken, vilket knappast kommer göra tredjepartsförsäljningen av telefonen speciellt populär, eftersom säljaren tvingas betala telefonen pris flera gånger om.
Det återstår att se ifall några andra länder inte inför liknande avtal utan håller fast vid den gamla prismodellen. Skulle det inte ske är det bara att gratulera Telia som fått ensamrätt på mobilen i Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: