Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är samordnare och intressepolitisk talesperson för Attention i Göteborg samt ledamot i Riksförbundet och NSPH. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Citerad i föräldrakraft

Tidningen föräldrakrafts redaktion reagerade på vårt brevutskick till Socialdepartementet och gjorde en sammanfattning där det står att vi (Attention) uppmanar människor med ADHD och andra neuropsykiatriska funktionshinder att flytta från Göteborg. Nåväl, kanske låter jag lite väl drastisk, men det har hänt ett par gånger att jag frågat personer om de kan se det som en möjlig lösning, när de inte har råd att uppsöka privat vård, med resekostnader som följer och att de inte kan vänta i flera år på utredning och rätt behandling.
Läs Föräldrakrafts artikel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: