Google Translate

Om mig:
Mitt namn är Henrik D. Ragnevi, jag är född 1978 och är idag aktiv inom RFHL i Göteborg och Centerpartiet i Göteborg. Jag är en van debattör och föreläsare när det kommer till psykiatri, jag har tidigare varit intressepolitisk talesperson och ombudsman för Attention i Göteborg och aktiv inom NSPH och arbetat med vårdpolitiska frågor.
Frågor som intresserar mig är psykiatri, socialförsäkringar arbetsmarknad. Men jag diskuterar gärna andra frågor som den havererade bostadspolitiken med den som har intresse…
Film, TV och mode är stora intressen, jag gillar att pröva nya mörka ölsorter och har en förkärlek för japanska rollspel.
Jag har studerat det mest varierande ämnen, vilket gör att jag kan hantera de flesta publiceringswebbverktyg som finns, peka ut amygdala i hjärnans limbiska system samt vet vad Harris Tweed är i en kvalitetskavaj.
Arkiv

Skickar ett öppet brev till Socialdepartementet

Jag postade i tisdags ett brev om den ohållbara vårdsituationen i Göteborg för människor med neuropsykiatriska funktionshinder till ministrarna i Socialdepartementet, Christina Husmark Pehrsson, Göran Hägglund och Maria Larsson. Idag publicerade jag brevet öppet på Attention Göteborgs webbsida, läs brevet. Det kan verka desperat, men här i Göteborg står utvecklingen stilla. Till Östra befinner sig idag 96 personer i kö som har väntat i flera år, först nu under kommande veckan sätter de ut en annons där de eftersöker en specialistpsykolog som kan göra utredningar.
Tydligen anser man inte att detta är akut, men under tiden som människor väntar hinner det bli akut både en och två gånger, då det inte är ovanligt att man utvecklar samsjuklighet under tiden som du går obehandlad.

En kommentar till Skickar ett öppet brev till Socialdepartementet

  • Mor Pheus af Saaknad skriver:

    Den djupa folkhälsoekonomiska illojalitet som kännetecknar sjukvårdsbyråkraternas nonchalanta tänkande kanske behöver ett ansikte?

    Frågan är vad de tänker på när de vet att situationen varit bombastiskt bristfällig under de senaste 10. Så vad har de gjort annat än att strö vackra små söta ord runt sina fötter?

    Ord som inte betyder ett jota annat än ”cover you ass” – fenomenologiska friskrivningar, för ett ansvar de heldre manipulerar med än tar.

    Kanske är dags för lite konsekvenslogik?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Saker som jag har köpt:
Saker jag skulle vilja ha: